2020. március 8., vasárnap

Vonzás (t)örvénye...













Nem az kapja meg a jó dolgokat akinek szüksége van rá, sem az aki kívánja, sem az aki kiérdemelte, vagy igazolta azt kemény munkával. A jó dolgokat mindig az kapja meg, aki összhangba hozza magát velük. Ebben a rezgésekből álló Univerzumban minden a rezgések összhangjáról, vagy annak hiányáról szól.

*

Bármilyen hazugságot az igazságoddá tehetsz, a Vonzás Törvénye ebben is együttműködő. Kitalálhatsz egy furcsa elképzelést, fókuszálhatsz rá az időd nagy részében, és a Vonzás Törvénye elkezdi leszállítani neked a bizonyítékokat. Veheted példának a világ legszörnyűbb történéseit, lovagolhatsz rajtuk naphosszat, ezzel pedig eléred, hogy ezen történések rezgésének esszenciája aktivizálódjon benned, a valóságod pedig kezd átalakulni ennek megfelelően.

A kérdésünk az, hogy -a Törvény értelmében- miért ne választhatnál olyan nézőpontokat, ami jó érzéssel tölt el amikor rájuk gondolsz? Miért ne vehetnéd példának a világban zajló örömteli eseményeket és történéseket, hogy azok rezgési lényegét aktiváld magadban?

Ne használd kritériumként azt, hogy azért fókuszálsz valamire mert igaz. Oly sok minden igaz a világban, amit nem akarsz belevonni a rezgéseidbe. Az erőszak igaz, a rák igaz, a nyomor igaz. Akarsz belőlük? Az odafigyelés igaz, az egészség igaz, a bőség igaz. Akarsz belőlük?
a
A kritérium az legyen a nézőpontokat illetően, hogy olyan dolgokra rögzítsd a figyelmed ami érzelmi megkönnyebbülést ad, ami kilazítja a lelkedet. Persze szabadon dönthetsz úgy is, hogy ezzel ellentétes irányú perspektívákból nézed a világot. 

A döntés a tiéd...

/forrás: Abraham-Hicks/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üdv olvasó,

Amennyiben megjegyzésed közzétennéd -megkérlek, hogy lehetőleg névvel tedd azt.

Megértésed köszönöm.

Meséld el :)

I See U - Mutasd meg magad
Névnap és dátum script