2010. április 13., kedd

Csalódások..

Vannak az életünkben, kinek kevesebb kinek több.. de mind egy lecke, hogy erősebbek legyünk, jobban megismerjük önmagunkat.. hogy igazán mit is akarunk az élettől és másoktól, hisz elvárjuk, hogy a másik milyen legyen hozzánk, és ha nem lesz olyan ebből fakad a csalódás.. Ha már megtanuljuk mik az elvárásaink, akkor tudjuk igazán választani, hogy kivel akarunk lenni.. Kapcsolatokban a csalódás olyan mint a járás tanulás.

Pont olyan ez mint mikor a gyerekek tanulnak járni, nekik az első lépések után egy leülés, bizony csalódás, de gondolkodás nélkül felállnak, és próbálják újra, és újra és újra, pedig néha rendesen fáj is nekik, hogy nem megy a járás.. De fel nem adják, újra próbálják.. aztán egyre jobban megy nekik, hisz megtanulják, hoppá kell nekem magam egyensúlyba tartani, hoppá kell nekem először az egyik lábam és utána a másikat emelni, nem egyszerre, hoppá kell nekem, hogy egyenesen álljak.. stb.. stb.

Egy nap aztán a sok gyakorlás után, már olyan simán járnak, eszükbe sem jut, hogy valaha milyen nehéz volt megtanulni járni.. Képzeld csak el, ha a kisbaba nem állna fel, mikor tanul járni ott ülne, hogy ez bizony nem ér ennyit, hogy újra megpróbáljam, úgysem fog menni, nincs értelme.. Vajon meddig tartani nekik megtanulni járni?

Hát a kapcsolatokban is éppen ilyen a csalódás.. azt, hogy a kapcsolatokat megtanuljuk úgy, hogy ne emlékezzünk a csalódésokra, ahhoz bizony gondolkodás nélkül fel kell állni..

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üdv olvasó,

Amennyiben megjegyzésed közzétennéd -megkérlek, hogy lehetőleg névvel tedd azt.

Megértésed köszönöm.

Meséld el :)

I See U - Mutasd meg magad
Névnap és dátum script